Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Yasmina Moukhmalji

Data:


Et volem presentar a l'Elisava Alumni Yasmina Moukhmalji.
Descobreix la seva carrera professional i les seves inspiracions!
La Yasmina té moltes ganes de compartir amb nosaltres l’estreta relació que manté amb el disseny i connectar amb la comunitat Alumni.

On vas néixer
Barcelona

On vius 
Londres

Quin és el teu any de graduació 
Vaig realitzar el màster en Disseny de Retail durant el curs acadèmic 2013-2014.

On treballes
La meva pròpia societat limitada, com a dissenyadora retail autònoma, havent treballat prèviament amb múltiples marques i agències detallistes, com ara The One Off, John Lewis i The Rug Company, entre d'altres.

Quina és la teva font d'inspiració
Tot el que és visual. Des d’una obra d’art fins als colors d’una catifa.

Quins són els teus referents
Aquelles persones el treball, personalitat i caràcter dels quals són totalment admirables, així com una profunda i enorme font d'inspiració per a mi: Paul Smith, Patricia Urquiola o l'equip que està darrere del COS són només alguns exemples.

Quin és el teu millor record d’Elisava
El sòlid programa de professors i col·laboradors de diferents camps d'especialització. Cadascuna de les assignatures capturava un aspecte del retail des d'un angle diferent, proporcionant un enfocament holístic i comprensiu. Senzillament genial.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
Pensar amb cura en cada pas del projecte, no només en el disseny del concepte, sinó també en els primers passos. Una bona anàlisi inicial és clau per assegurar l'èxit d'un projecte. Centrar els nostres esforços des del principi en tractar de submergir-nos en la marca del client, treballant en estreta col·laboració amb el client perquè puguem arribar a un disseny que els reflecteixi i assoleixi els seus objectius.

Un consell
Treballa de valent, aprèn de qualsevol cosa que facis, inspira't a través d'altres camps com l'art, cinema, viatges o moda. Sigues curiós i tingues moltes ganes d'aprendre. Finalment, no t'oblidis de ser modest, escoltar sempre l'opinió dels altres i, sobretot, aprendre de tu mateix cada dia.

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
Haver tingut l'oportunitat de treballar tant a Barcelona com a Londres ha ampliat els meus coneixements en retail, obtenint una nova perspectiva, i fent-me créixer professionalment.

Connecta amb ella!
Web  LinkedIn 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies