Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Tania Herrera-Lasso

Data:


On vas néixer?
Vaig néixer a la Ciutat de Mèxic.

On vius?
Acabo de tornar a Barcelona després de viure a Londres.

On treballes?
Treballava a McLaren Automotive Ltd. fins que ho vaig deixar a principis d'aquest any a la recerca de nous projectes.

Quina ha estat la teva trajectòria professional?
Vaig començar a Barcelona desenvolupant el meu treball final de grau en Ros Roca S.A. La meva trajectòria va continuar als Estats Units, començant a Nova York a Sam Tell Co. com a suport de construcció i dissenyant restaurants i cuines industrials a Manhattan.

Després, també als Estats Units em vaig mudar a Grand Rapids, Michigan a l'empresa Amstore on vaig començar com a suport tècnic i al poc temps com a dissenyadora, desenvolupant mobiliari expositor per a clients Fortune 500. Vaig dur a terme un disseny manufacturat a la Xina i als Estats Units que ara està en més de tres mil botigues al voltant de país.

En tornar a Barcelona, ​​em vaig incorporar en una empresa d'enginyeria per a la indústria automotriu com a Junior Project Manager per al desenvolupament de carrosseria de el client McLaren. A partir d'aquí, em va sorgir l'oportunitat de treballar en el mateix McLaren situat a Woking, UK on vaig començar com a Packaging Engineer i després vaig obtenir un ascens com Senior Logistics Engineer posant el meu gra de sorra en grans projectes els automòbils: Senna, Senna GTR , Speedtail i Elva. El 2019 McLaren em va nominar per a un premi en Autocar de 'Rising Female Stars in the Automotive industry'. Ara estic a l’espera de donar el proper pas de la meva carrera professional.

Què és el disseny per a tu?
Per a mi el disseny és una manera de poder expressar casos complexos d'una manera senzilla i intuïtiva per a tots els possibles nivells d'una empresa.

Qui t'inspira professionalment parlant?
He tingut la sort de creuar-me professionalment amb molta gent excepcional i amb grans mentors, però hi ha tres persones que m'han marcat més: el meu pare, de qui vaig adquirir la meva ambició i perseverança, i dos professionals de McLaren que m'han inspirat per lluitar contra les barreres a les quals ens enfrontem les dones, especialment en l'automoció. La Helen Coombes (Head of Business Transformation & Strategy) respectada per tots els que interaccionen amb ella i la Sharmila Govender (Ex Logistics Director) per la seva capacitat de saber envoltar-se d'un equip sòlid i competent. És admirable arribar a aquest nivell en una industria dominada per l'home i en especial des del costat d'operacions. Considero que són una inspiració per a qualsevol figura femenina dins d'aquest àmbit professional.

Com definiries el teu pas per Elisava?
Elisava em va ajudar a entendre les bases de l'enginyeria i a crear productes útils i de manera atractiva, sense importar el sector.

Què t'ha marcat més de tot el que has près a Elisava?
Les eines per ordenar el meu pensament i arribar a tenir una ment estratègica així com la capacitat per expressar aquests pensaments i conceptes de manera atractiva i clara.

Un consell
Si no preguntes, la resposta sempre serà 'no'.

Un repte per al futur
Trobar una feina en operacions on pugui seguir aplicant meu costat més estratègic i arribar a ser una inspiració per a alguna dona que es vegi enfrontada per les dificultats imposades per la societat en l'àmbit professional.

Connecta amb ella! 
LinkedIn

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies