Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Sabela Eiriz

Data:

Et presentem la Sabela Eiriz! Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! La Sabela té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny, la fotografia i connectar amb la comunitat Alumni.

On vas néixer 
Lugo

On vius
A Coruña

Quin és el teu any de graduació
Vaig cursar el Màster en Fotografia i Disseny durant el curs 2013 – 2014.

On treballes
Sóc artista multidisciplinar. El meu treball se centra en les arts visuals i escèniques i realitzo encàrrecs com a freelance en fotografia i disseny gràfic.

Quina és la teva font d'inspiració
Molts cops és un detonant emocional o poètic. Altres vegades és un objecte, una llum o una combinació de colors. Quan estic treballant sobre una idea, també m’inspiren les obres d’altres artistes (fotografies, pintures, pel·lícules...).

Quins són els teus referents
Mai he estat una persona que idolatra, però en el camp professional admiro a artistes que treballen fidels a les seves idees i el treball dels quals m’atrapa, ja sigui cine, fotografia, escriptura, música...

Quin és el teu millor record d'Elisava
Els moments de compartir idees i aveços en els projectes, proposant de manera col·lectiva i buscant formes d’ajudar-nos a través de les diferències de cada persona.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
Aprendre a traduir idees i conceptes en imatges, tenint en compte tots els elements que prenen partit en una fotografia per a construir un projecte, un relat artístic. També, a no patir durant el procés creatiu.

Un consell
No tenir cap pressa, que la urgència per crear sigui un al·licient, però que no jugui en contra per no perdre la honestedat o el perquè (o per a qui) fem les coses.

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
Amb els anys he anat construint un currículum molt divers, i més d’un cop m’he preocupat per no saber centrar-me en una sola professió... però si ho miro amb perspectiva, veig un constant interès per l’art i la imatge, que es realimenta i defineix la meva trajectòria professional.

Connecta amb ella! 
Web · Linkedin · Instagram 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies