Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Rubén Cruz

Data:


Et presentem el Rubén Cruz! Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! El Rubén té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny i connectar amb la comunitat Alumni.

On vas néixer  
Barcelona

On vius
En un poblet del Maresme anomenat Premià de Dalt 

Quin és el teu any de graduació
Vaig estudiar el Grau en Disseny Gràfic i Interactiu a Elisava i em vaig graduar l’any 2018. Aquest mateix any he acabat el Màster en Disseny i Direcció d’Art.

On treballes
Un cop acabat el Màster, vaig fundar amb la meva parella (Diana Núñez) Benana, un estudi creatiu de comunicació i direcció artística situat a Barcelona. Benana neix amb el propòsit d’oferir solucions úniques, atractives i reflexives entorn a la comunicació estratègica. Nosaltres treballem des de l’equilibri entre el que és conceptual i el que és estètic, intentant unificar els missatges corporatius de manera que connectin amb el client, directament i sensitivament.

Quina és la teva font d'inspiració
Tot el que m’envolta. Soc molt observador i mai se sap d’on i quan et pot arribar la inspiració.

Quins són els teus referents
És difícil donar noms. Segons el camp, puc nomenar uns o altres, però tots tenen en comú la constància, l’esforç i aquest toc d’obsessió “boja” per tot allò que fan. Ara mateix, en l’àmbit 3D et podria nomenar a Antoni Tudisco, una gran font d’inspiració. També admiro a Virgil Abloh, com a director d’art, per tot el que ha aconseguit.

Quin és el teu millor record a Elisava
En tinc molts. Un d’ells seria la xarxa de professionals d’Elisava: companys, professors, col·laboradors, etc. I l’altre, la retroalimentació que es genera: d’informació, de notícies, d’esdeveniments que fan que et posis al dia de tot, amb la sensació que mai es deixa d’aprendre.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
Vaig aprendre a anar pas a pas, a entendre les marques, a ensenyar-li’ls a parlar i a transmetre, a donar-li la importància que es mereix a la fase d’investigació i a construir una estratègia aguantada per uns fonaments sòlids.

Un consell
No deixis mai d’aprendre. Se’n pot treure una lliçó de tantes coses, de tants moments, i de tantes formes, que no es pot deixar passar cap oportunitat.

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
Treballar a Barcelona obre una gran quantitat de portes professionals i genera noves perspectives. Aquests anys m’han servit per començar a fer realitat els meus somnis, entre ells la creació del meu propi estudi de comunicació, Benana Creative Studio.

 

Connecta amb ell! 
Web · Linkedin · Instagram 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies