Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Natalia Coll

Data:


Et presentem la Natalia Coll! Graduada l'any 2011 del Grau Superior en Disseny especialitzat en Producte, la Natalia té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny i connectar amb la comunitat Alumni. Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! 

On vas néixer
A Barcelona.

On vius
A Nova York.

On treballes
Recentment he cofundat el meu estudi de disseny, LASEU Studio. Fem interiors i mobiliari. 

Quina ha sigut la teva trajectòria professional
Quan vaig acabar la carrera em vaig traslladar a Londres, on vaig tenir l'oportunitat de fer un curs de mobiliari al Central Saint Martins. Vaig trobar una feina a Michael Sodeu  Partnership, un estudi bastant petit però rellevant a Londres que em va donar l'oportunitat de fer mobiliari i disseny d'interiors.  

Al cap de dos anys em vaig traslladar a Nova York, on ja porto 7 anys. Vaig trobar una feina com a dissenyadora de mobles a Yabu Pushelberg, un estudi d'interiors i de mobles molt gran i amb molt renom als Estats Units. Després de 3 anys amb ells fent mobles vaig voler tornar a fer interiors i em van donar l'oportunitat dins de la mateixa empresa de canviar de departament. Després de 6 anys i mig a Yabu Pushelberg, vaig decidir deixar aquesta feina i posar-me pel meu compte.  

Què és el disseny per a tu
Tot el que ens envolta. Algú ha pensat cada detall de cada objecte, espai o aplicació que fem servir cada dia en la nostra vida quotidiana. A vegades amb més o menys encert. 

Qui t'inspira professionalment parlant
A nivell de creativitat trobo molta inspiració en l'art, sobretot l'escultura. Les exploracions volumètriques i les proporcions de certs artistes m'inspiren molt, sobretot per dissenyar mobles. A nivell d'ètica professional, la meva família. Són gent molt treballadora i m'han sabut transmetre una bona ètica de treball.

Com definiries el teu pas per Elisava
Frenètic. Vaig provar de compaginar massa coses al mateix temps i vivia lluny de Barcelona, així que em passava moltes hores al tren.

Què t'ha marcat més de tot l'après a Elisava
La versatilitat. El fet d'haver après disseny gràfic, interiors i producte. El disseny és una cosa global i intento aplicar tots aquests coneixements en tot el que faig.

Un consell
Intenta identificar els coneixements que et falten o pots millorar i fes alguna cosa al respecte.

Un repte de futur
Mantenir i fer créixer el meu estudi.

Connecta amb ella!
Linkedin · Instagram

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies