Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Miquel Tejero

Data:

Et presentem el Miquel Tejero! Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! El Miquel té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny i connectar amb la comunitat Alumni.

On vas néixer
Barcelona

On vius
Barcelona

Quin és el teu any de graduació 
2008

On treballes
Treballo a BoO Barcelona, una empresa que vaig crear al cap de poc temps de sortir d’Elisava. Actualment, a BoO treballem en el disseny i estratègia de producte i innovació en el sector industrial i farmacèutic.

Quina és la teva font d'inspiració
Trobo inspiració diària en tot el que m’envolta, m’esforço a estar obert al meu entorn. També m’interessen especialment les innovacions tecnològiques i l’ús que en fan les empreses de nova creació.

Quins són els teus referents
Empreses com Apple, Braun amb Dieter Rams, Punkt, Teenage Engineering, HAY o estudis com el de Jasper Morrison.

Quin és el teu millor record d'Elisava
El millor moment va ser tornar a Elisava com a professor i treballar al costat dels que van ser els meus professors, això em va ajudar a comprendre coses que havia après com estudiant.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
Analitzar en profunditat aspectes que no són del tot evidents i fer-ho seguint un mètode.

Un consell
Estima el que fas i fes-ho al 200%! Els dissenyadors tenim una gran capacitat analítica que pot portar-nos a dedicar massa temps a jutjar altres projectes que no pas a fer-los. Cada projecte respon a unes necessitats concretes en els àmbits d’usuari, sector, mercat, preu, tecnologia... i sobretot respon a una estratègia. No podem jutjar-los de forma banal. 

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
Des de l’inici de la meva carrera professional vaig especialitzar-me en l’estratègia en el disseny de producte, des de la seva formalització a la seva comercialització. Entendre el projecte per generar una estratègia global d’actuació és el que m’agrada fer.
 
Aquesta visió m’ha portat a participar en projectes tan diversos com la creació de producte hospitalari per nadons prematurs, projectes experimentals pel Mobile World Congress o projectes propis de crowdfunding.

 

Connecta amb ell! 
Web · LinkedIn · Instagram 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies