Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Manuel Ortega

Data:


Et presentem el Manuel Ortega! Graduat l'any 2011 del Postgrau en Disseny Web, en Manuel té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny i connectar amb la comunitat Alumni. Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! 

On vas nèixer 
A Sevilla.

On vius
A Sevilla.

On treballes
A Z1, un estudi internacional de creació de productes digitals que forma part de Tiny, el fons canadenc que engloba referents del sector com Dribbble o Metalab. Treballem colze a colze amb empreses i emprenedors tecnològics per transformar les seves idees en experiències digitals del més alt nivell.

Quina ha sigut la teva trajectòria professional
Vaig començar en agències de publicitat a Sevilla, Madrid i Barcelona en els departaments offline i online. El 2012 vaig donar el salt als productes digitals, primer a consultoria i posteriorment com a freelance i en agència. Ara sóc el director de Disseny de l'estudi Z1, on tinc la llibertat de poder dissenyar i experimentar amb productes disruptius i clients molt interessants.
  
Què és el disseny per a tu
Considero el disseny com una de les disciplines fonamentals per millorar la qualitat de vida de les persones, cosa que la societat a vegades oblida. La importància del disseny és tal que dibuixa literalment el món i estableix la nostra relació amb tots els objectes que ens envolten. El disseny és la meva forma de vida!

Qui t'inspira professionalment parlant
A l'inici de cada projecte, en la fase de moodboarding, intento ser el més permeable possible i inspirar-me en qualsevol branca artística. Em serveixen peces d'il·lustració, obres pictòriques clàssiques, fotografia, cinema, música... Encara que potser el que més m'inspira és l'arquitectura i, dins d'aquesta, el moviment racionalista per la idea de la recerca de la funcionalitat, la línia clara, la simplicitat i el gust per la geometria. 

Com definiries el teu pas per Elisava
Com una època de descoberta molt especial perquè just em vaig traslladar de Madrid a Barcelona. Suposava el començament d'una nova etapa i al mateix temps que descobria l'Escola vaig anar fent-me amb la ciutat i amb el que era el meu barri, Gràcia.

Què t'ha marcat més de tot l'après a Elisava
Tot el que vaig aprendre pel nivell dels meus companys i del professorat. També el tenir accés a professionals del disseny que venien cada setmana a compartir amb nosaltres la seva experiència a la indústria i la possibilitat de mantenir el contacte amb ells.

Un consell
Cuida molt la relació amb companys i clients. Cal mimar-los, ser amable i intentar donar un cop de mà. Un equip (i hi incloc el client) que se sent estimat i valorat dissenya amb més alegria i això els allibera per proposar solucions més creatives.

Un repte de futur
Aportar més a la comunitat mitjançant continguts que puguin aprofitar altres dissenyadors com a manera d'agrair tot el que m'ha aportat la comunitat a mi. A part d'això, m'agradaria posicionar Z1 com un referent europeu en el disseny de productes digitals.

Connecta amb ell!
Pàgina web · LinkedIn

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies