Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Ivonne Mojica

Data:


Et presentem a l'Ivonne Mojica! Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! L'Ivonne té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny i connectar amb la comunitat Alumni.

On vas néixer 
San Salvador, El Salvador.

On vius
San Francisco, California.

Quin és el teu any de graduació
2017, vaig ser de la primera promoció del MaDE (Masters in Advanced Design and Entrepreneurship). 

On treballes
A Directly com a entrenadora del chatbot i contingut, tot i que en procés de canvi. Directly és una empresa enfocada a automatitzar el servei al client usant AI i Machine Learning. El punt diferenciador de Directly (Zendesko Salesforce) és que contracta consumidors que coneixen el producte tan bé que amb el temps s’han convertit en experts. A aquests experts se’ls paga per contestar preguntes d’altres clients, i amb aquestes preguntes també s’entrena el sistema perquè aquest després les respongui de forma automàtica. Això redueix la quantitat de temps-agent per part de l’empresa, mentre que es manté el customer satisfaction i el resolution rate.  
 
Quina és la teva font d'inspiració
Els meus llibres, BOF podcasts, documentals d’història, cine argentí, llegir/escoltar històries sobre dones líders en tech i moda —Elpha i The Wing donen accés a aquestes històries.

Quins són els teus referents
Últimament Estefanía Lacayo, la fundadora del Latin American Fashion Summit —she understands the meaning of hustling-, Carmen Busquets, Jordi Nomen —el seu llibre El Niño Filósofo em va impactar molt-, Paquita Salas —la mare de la reinvenció- i el meu marit —the dude is really smart.

Quin és el teu millor record a Elisava
Els nostres viatges a Rotterdam com a classe i l’oportunitat de conèixer a persones talentoses com Francesc Aragall, Pablo Quintano, Tati Guimaraes i René Vieveen, per aprendre d’ells i demanar-los mentorship.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
A no fer cap pas sense saber qui és la meva “persona” i conèixer de memòria la seva travessia pels diversos punts de contacte amb la meva marca; porto el Business Model Canvas tatuat a full.

Un consell
Coneix la teva història tan bé que puguis connectar els punts, de manera que el que t’escolta percebi que tot el que has viscut t’ha portat fins a aquest moment. I si vols ser el millor en alguna cosa, t’hi has d’obsessionar. Extra: no et prenguis a tu mateix tan seriosament, però sigues honest i intencional amb el que de veritat vols, dius voler i fas.

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
Una constant necessitat d’aprendre sobre les ciències del comportament humà, la indústria de la indumentària i la tecnologia que m’ha portat a treballar en moda, CPG i tech. La meva meta actual és treballar amb gent extremadament talentosa, per aprendre d’ells i constantment posar-me reptes a mi mateixa. Amb aquesta experiència i xarxa, vull ajudar dissenyadors llatins a competir a àmbit global.
 
Connecta amb ella!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies