Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Berta Julià

Data:


Et presentem a la Berta Julià! Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! La Berta té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny i connectar amb la comunitat Alumni. 

On vas néixer  
A Barcelona.

On vius
A Barcelona.

Quin és el teu any de graduació
Em vaig graduar del Grau en Disseny amb especialització en Producte l'any 2014.

On treballes
Després de treballar en dos estudis de disseny, Layer a Londres i Form Us With Love a Estocolm, vaig decidir tornar a Barcelona per treballar com a consultora en disseny de producte i estratègia de marca per a diferents empreses i estudis. Al mateix temps, desenvolupo projectes personals relacionats amb el disseny de producte i el seu impacte en la crisi climàtica.
 
Quina és la teva font d'inspiració
Tothom amb qui he compartit la meva trajectòria professional m'ha inspirat: companys de feina, clients, i sobretot, amics i família. 

Quins son els teus referents
Són molt variats: Form Us With Love, pel seu "Design Real Change"; Paola Antonelli, comissària del MoMa, per promoure reflexions profundes sobre el paper dels dissenyadors en temes crucials de la societat; IKEA per democratitzar el disseny en el seu moment, i ara, per fer un gir de 180 graus cap a l'economia circular. 

Quin és el teu millor record a Elisava
L'esforç de certs professors per encoratjar-me sempre a seguir millorant i guiar-me cap a camins on potser sense els seus consells no hagués arribat.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
A baixar dels núvols idees abstractes i concretar-les en conceptes que tothom entengui.

Un consell
Dir que sí a totes aquelles oportunitats que se't presenten, sobretot en els primers anys de vida professional.

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
Vaig participar en diversos projectes locals i europeus promovent el disseny com a eina de transformació social en tasques de gestió, fins que vaig voler especialitzar-me més en el disseny de producte. Ho vaig fer marxant a l'estranger treballant en estudis com Layer i Form Us With Love. Després d'aguditzar habilitats estratègiques, de comunicació, disseny i management, vaig tornar a Barcelona per tirar endavant projectes personals i col·laborar amb varies empreses del sector amb les que comparteixo valors, mentre ho compagino amb la docència.
 
Connecta amb ella a través del seu webInstagram o Linkedin.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies