Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Anna Torndelacreu

Data:


On vas néixer?
En un petit poble del Vallès, anomenat Figueró-Montmany.

On vius?
A la regió de Barcelona.

On treballes?
Soc la cofundadora de l’estudi de disseny d’interior Crude i col·laboro amb l’estudi de disseny d’interiors de la Sandra Tarruella Interioristas.
També ho compagino amb l'àmbit acadèmic.

Quina ha sigut la teva trajectòria professional?
Abans d’acabar la formació acadèmica vaig començar a treballar a l’estudi d’interiorisme de la Sandra Tarruella. Conjuntament amb el seu equip he estat capaç de desenvolupar el meu perfil professional.
Tenint en compte aquest aprenentatge he pogut afrontar nous reptes com a docent i fins i tot encarar el meu projecte personal amb molta il·lusió.

Què és el disseny per a tu?
El disseny per a mi és tot allò que ens envolta. Cada element ha estat pensat i sotmès a un procés de creació i per tant de disseny. M’atreviria a dir que a la naturalesa també hi podem identificar el disseny. És una manera d'entendre la vida.

Qui t'inspira professionalment parlant?
Tot i que pugui semblar un clixé: tot allò que puc veure i tocar. Quan camino pel carrer intento aixecar i abaixar el cap i veure que passa més enllà del camp de visió habitual. Podem descobrir una nova perspectiva.
Gaudeix-ho d’un passeig sense rumb en quèon m’encanto amb tot allò que m’interessa. Quan camino amb els amics o la família sempre em quedo més enrere per observar l’entorn.

Com definiries el teu pas per Elisava?
Intens, atrevit i inspirador.

Què t'ha marcat més de tot l'après a Elisava?
Trobar-me en un ambient inspirador on tot era possible i on sempre podia descobrir nous camins gràcies a l’ajuda dels professors.

Un consell:
Obrir els ulls i les orelles per aprendre tot allò que quedi a l’abast.

Un repte de futur
Sentir-me satisfeta i feliç amb cadascun dels projectes realitzats i també poder endinsar-me en el camp de la investigació en relació al disseny.

Connecta amb ella!
Web · Instagram

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies