Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Àlex Casabò

Data:


Et presentem a l'Àlex Casabò! Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! L'Àlex té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb el disseny i la enginyeria i connectar amb la comunitat Alumni. 

On vas néixer  
A Barcelona.

On vius
A Barcelona.

Quin és el teu any de graduació
Em vaig graduar d'Enginyeria en Disseny Industrial l'any 2013.

On treballes
Sóc freelance des del 2015, i des de llavors he anat treballant amb estudis de disseny com Ànima Barcelona. Actualment treballo amb Trílope dissenyant escenografies i espais i amb SafeDsign com a dissenyador industrial. Ho compagino donant classes de projectes a Elisava i de dibuix a LCI.
 
Quina és la teva font d'inspiració
Últimament em fascina l’art digital i abstracte en 3D. Hi ha gent amb molt talent que, simplement barrejant colors, llum i formes, transmet unes sensacions brutals i creen objectes i espais imaginaris. Recomano els Instagrams de “holmandhimmel” o “xuxoe”, són bons llocs per descobrir nous artistes.

Quins son els teus referents
Dins del món del disseny, Dieter Rams o Jonathan Ive. Fora d’aquest món, sóc molt seguidor de directors de cine com Christopher Nolan o Alex Garland, que d’alguna manera toquen temes relacionats amb el disseny, la innovació i les noves tecnologies. I després, empresaris i visionaris com Steve Jobs o ElonMusk. A nivell personal, els meus pares i els meus avis.

Quin és el teu millor record a Elisava
Doncs n’hi ha molts, però recordo molt bé els primers dies del primer curs, l’emoció de començar un grau que feia temps que tenia clar que volia fer, on per fi podia estudiar el que realment m’agradava. La sensació de començar una cosa nova, conèixer companys amb les mateixes inquietuds i tenir 4 anys per davant on descobrir una nova professió.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
Descobrir que amb certes metodologies, al final, no hi ha gaire diferència entre dissenyar una sabata, una app o una bicicleta, i que això t’obre un munt d’oportunitats. I d’alguna manera, et permet ser el que tu vulguis ser.

Un consell
Intenta aprendre alguna cosa nova cada dia.

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
Una mica caòtica però molt divertida, crec que em queden poques branques del disseny per tocar. He treballat de dissenyador de producte, gràfic, de moda, web i apps, espais i escenografies... M’agrada anar canviant, no estancar-me en un tema en concret i així poder créixer com a dissenyador.

Connecta amb ell!
Web · Linkedin · Instagram · Behance

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies