Notícies d'Alumnes

Alumni Stories - Alejandra Martí

Data:


Et presentem l'Alejandra Martí! Descobreix la seva trajectòria professional i les seves inspiracions! L'Alejandra té moltes ganes de compartir amb nosaltres la seva relació amb l'enginyeria de disseny industrial i connectar amb la comunitat Alumni. 

On vas néixer  
Barcelona

On vius
Mòdena, Itàlia.

Quin és el teu any de graduació
Em vaig graduar l’any 2017 del PES (Pla d’Estudis Simultanis), i durant el curs acadèmic 2018-19 vaig fer el Postgrau de La Marca, Nucli de la Comunicació.

On treballes
Actualment treballo a Ferrari com a Responsable de Desenvolupament dels eixugaparabrises i els alçavidres de tots els models GT de la marca.
  
Quina és la teva font d'inspiració
Soc una persona molt curiosa i em fixo en com estan fetes les coses i el seu funcionament. Podríem dir que la inspiració està en tot allà que m’envolta, i que qualsevol cosa em pot servir d’inspiració per solucionar un problema o per una nova idea.

Quins són els teus referents
Cap persona en concret, més aviat totes aquelles que lluiten pel que desitgen sense rendir-se, per molts impediments que es trobin pel camí. La constància i la força per tirar endavant són coses que admiro profundament.

Quin és el teu millor record a Elisava
Després de tants anys a la casa, no sé si podria triar-ne un. Personalment, m’encantaven les hores que passàvem al taller fent nosaltres mateixos les maquetes, érem uns manetes durant setmanes (tot i que no et mentiré, a vegades eren només un parell de dies), fins que quedaven perfectes.

Una cosa bona que aprenguessis a Elisava
A organitzar-me per poder arribar a tot. Recordo que quan vaig cursar el Postgrau seguia treballant les 8 hores i no arribava a tot. Encara no sé com me’n vaig sortir.

Un consell
Posa-hi actitud! Les ganes d’aprendre, el positivisme i una bona actitud poden servir-te molt més que mil anys d’experiència, però mai deixis de treballar de valent perquè, almenys per a mi, van de la mà.

Resumeix la teva experiència professional en poques paraules
La meva experiència laboral es podria resumir com a curta però molt especialitzada, perquè des que vaig iniciar-me en el sector laboral fa dos anys i mig, m’he dedicat als sistemes eixugaparabrises. Vaig començar a treballar des d’una perspectiva molt tècnica que em permetia conèixer molt bé el seu funcionament, per després poder treballar en el camp de la innovació i desenvolupar una patent. Aquests dos anys d’especialització m’han permès ser al lloc on soc avui en dia.

Connecta amb ella!
Linkedin

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies