Notícies d'Alumnes

Alumni - «Nankin Lab» obté un A’Design Award

Data:

El projecte «Nankin Lab» dels antics alumnes del Graduat Superior en Disseny d’ELISAVA Pau Garcia Sánchez i Pol Trias Coca ha estat guardonat amb un Platinum A’Design Award en la categoria Visual Communication Design.

«NankinLab» és un estudi de disseny que recrea sensacions associades a la destrucció. Experimentem plaer quan contemplem l’esfondrament d’un edifici, quan trenquem un paper per la meitat o quan fem explotar un globus, i totes aquestes accions impliquen un alt grau de velocitat i d’intensitat. A «NankinLab» es percep la destrucció com una eina constructiva, ja que serveix per generar nous projectes. Els prestigiosos premis internacionals han apreciat l’essència del Projecte Final d’Estudis dels dos antics alumnes de l’Escola i per aquest motiu l’han guardonat amb el màxim reconeixement de la seva categoria.

Els A’Design Awards tenen lloc anualment i premien els millors dissenyadors, arquitectes, enginyers i estudis de disseny d’arreu del món per proporcionar-los publicitat, fama i reconeixement. Sobretot es tenen en compte la innovació, la tecnologia, el disseny i la creativitat dels projectes.

Cal recordar que el projecte «NankinLab» també va rebre un premi Laus Bronze l’any 2013 i va ser seleccionat per participar a la 24a edició del Festival International de l’Affiche et du Graphisme de Chaumont.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies