Notícies d'Alumnes

Alumni – The Hunch Project a Milà

Data:

 

Saúl Baeza i Raquel Llaberia, antics alumnes del Grau en Disseny d’ELISAVA, presenten les darreres novetats del seu Treball Final de Grau, Hunch, a la propera edició de Ventura Lambrate, que se celebra del 8 al 13 d’abril coincidint amb la Setmana del Disseny de Milà.

HUNCH és un estudi / taller establert a Barcelona, interessat en la investigació tèxtil i la descontextualització de materials industrials mitjançant nous processos de creació. Els dos antics alumnes de l’Escola qüestionen paradigmes de l'univers tèxtil com ara les costures o les estructures clàssiques en la confecció de teixits. Apliquen el seu procés de treball desdibuixant les línies entre disciplines com el producte, la moda, o l'art.

L’àmbit de treball de Hunch abasta des de la investigació, disseny i producció de les seves pròpies peces, fins a la recerca per a empreses o col·laboracions amb diferents estudis o institucions.

Ventura Lambrate és un projecte d’exposició i aparador de dissenyadors internacionals, estudis de disseny, marques, institucions i galeries que se celebra al districte milanès de Lambrate i coincideix amb la Setmana del Disseny de Milà, en un moment en què la ciutat es transforma en un centre de creativitat mundial. El projecte del Saúl i la Raquel es podrà visitar al Pavelló Ventura Hive (Via dei Canzi 19).

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies