Notícies d'Alumnes

Alumni - Domestic Data Streamers guanyen un Premi Graffica

Data:

Domestic Data Streamers, un grup de dissenyadors i investigadors format per antics estudiants de d’ELISAVA, han estat un dels deu guardonats en la sisena edició dels Premis Graffica.

El col·lectiu format per antics alumnes de l’Escola ha obtingut aquest reconeixement per la seva destacada trajectòria professional, en què han dut a terme una vertadera renovació formal i conceptual del món del disseny. Desenvolupen i proposen nous mètodes centrats en la co-creació i la interacció amb l’espai i les persones que els envolten. El seu objectiu consisteix en analitzar dades i, seguidament, transformar-les en material visual o instal·lacions creant, d’aquesta manera, experiències infogràfiques que els apropen als usuaris.

D’entre la seixantena de candidatures presentades, el jurat ha sabut apreciar la qualitat i la innovació dels Domestic Data Streamers per “recol·lectar i resoldre analògicament la informació i presentar-nos-la mitjançant instal·lacions – quasi màgiques – que, generalment, van canviant a mesura que recullen la informació”.

La cerimònia d’entrega de premis tindrà lloc el proper divendres 28 de novembre a Màlaga i comptarà també amb breus conferències impartides pels guanyadors, en què presentaran els seus projectes i les històries que s’hi amaguen en primera persona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies