Notícies d'Alumnes

Alumni - Crónica del Taller de Houzz a ELISAVA

Data:

«El 80% de les persones que contracten un professional ho fan per les valoracions dels seus projectes», constatava Lucía Olona, encarregada d’impartir el taller de Houzz per a Elisava Alumni el passat 20 de gener. I és que mitjançant Houzz, una eina gratuïta nascuda a Silicon Valley ara fa 5 anys, els professionals del sector del disseny d’interiors poden donar visibilitat als seus projectes així com col·laborar i connectar amb companys de professió i clients.

Durant la formació, la Lucía Olona va mostrar als participants les principals potencialitats de Houzz i els trucs per fer del seu perfil un perfil 5 estrelles, amb la finalitat d’aconseguir aquestes bones valoracions tan desitjades.

Gràcies a aquesta sessió formativa, els participants van poder endinsar-se en els secrets d’aquesta Plataforma que permet als professionals col·laborar en línea amb els clients des del començament del projecte o gestionar de manera eficient la seva presència a la web.

Entre les recomanacions que tota persona que estigui interessada a obrir-se un perfil en aquesta plataforma ha de seguir, hi ha: fer servir com a foto de perfil una foto personal, utilitzar com a foto de portada dels projectes la mostra que més cridi l’atenció d’aquella feina en concret, pujar al perfil d’usuari Houzz el major nombre de fotografies o incloure sempre als crèdits fotogràfics l’autoria de la imatge.

Si ets Alumni d’ELISAVA, segueix-nos a les xarxes socials d’Elisava Alumni i estigues atent a les properes activitats que estem preparant, que de ben segur seran del teu interès. La següent serà una visita exclusiva per a Alumni Bold a l’estudi del dissenyador i Alumni del Grau de Disseny d’ELISAVA, David Ruiz, que tindrà lloc el proper 18 de febrer. Aquest reconegut publicista i dissenyador gràfic impartirà la xerrada “Si no emociones, estàs mort”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies