Notícies d'Alumnes

Alumni - Andrea Soto al concurs Encén el Nadal

Data:

L’Andrea Soto, antiga alumna del Grau en Disseny d’ELISAVA, ha guanyat el segon premi en la categoria Novell del concurs d’enllumenat “Encén el Nadal” de l’Ajuntament de Barcelona.

El seu projecte, Enllaçats, és una instal·lació que proposa una síntesi de l’intens sistema d’interconnexions dels ciutadans de Barcelona. Amb el disseny d’aquest enlluernat, l’Andrea ha volgut reflectir l’esperit innovador, actiu i participatiu de la nostra ciutat. Deixant de banda la finalitat estètica, aquest projecte també manté un gran compromís amb el medi ambient, ja que pot ser reutilitzat gràcies a la modulació de panells dimensionada que permet que sigui transportable, apilable i emmagatzemable.

Per primera vegada, l’Ajuntament de Barcelona ha convocat un concurs públic destinat a triar el disseny de l’enllumenat d’aquest Nadal en els carrers Aragó i Gran Via, en què s’han distingit dues categories: una dirigida a professionals del camp del disseny i de les indústries creatives, i una altra dirigida a joves novells amb menys de dos anys des de la finalització dels seus estudis.

Pel que fa a la categoria Novell, la proposta guanyadora ha estat “Els Estels de Nadal”, projecte de M. Clara Vidal, que representa la tendresa i la màgia del Nadal amb la creació d’un mantell d’estels sobre el carrer que s’encendran i apagaran en un suau moviment, evocant les estrelles que van guiar els tres reis mags per arribar a Betlem. Quant a la categoria Professional, el projecte guanyador ha estat “Sons”, una proposta de l’estudi Emiliana Design que reprodueix en lletres il·luminades els sons onomatopeics més tradicionals del Nadal.

L’ajuntament de Barcelona va celebrar un acte públic el passat 14 de novembre en què es van presentar els dissenys guanyadors i es van entregar diversos premis als guanyadors i als finalistes d’aquest concurs.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies