Notícies d'Alumnes

Alumnes d’ELISAVA reben una menció honorífica al Recreate Packaging 2014

Data:

Ivan Pajares i Koldobika Goikoetxea, alumnes del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, i Jordi Ros, antic alumne del Grau en Disseny, han rebut una menció honorífica en el concurs Recreate Packaging 2014 per la proposta Get & Go.

El concurs Recreate Packaging 2014 està organitzat per Stora ENSO, una empresa de packaging que treballa amb materials de fibra i ofereix solucions tant a nivell del consumidor com a nivell industrial. El certamen consistia a reinventar el packaging de viatge utilitzant materials renovables, per tal que viatjar sigui més fàcil i responsable. Es demanava als concursants que pensessin en tres productes de bellesa o d’higiene imprescindibles per viatjar i que en dissenyessin el packaging.

La proposta dels estudiants d’ELISAVA, Get & Go, funciona com un kit de viatge personalitzable i d’un sol ús. El públic a qui va dirigit està format per joves professionals que per feina viatgen molt sovint, amb estades curtes, i per usuaris que gaudeixen d’escapades de cap de setmana amb regularitat.

El disseny del packaging és senzill però quan està muntat ofereix una estructura molt resistent, protegint amb seguretat els continguts del kit. Get & Go pot adquirir-se en quatre categories diferents i l’usuari pot muntar el seu kit online perquè posteriorment se li entregui ja sigui a casa o en el lloc d’estada que visiti. El jurat del certament ha atorgat aquest reconeixement a la proposta pel seu atractiu disseny i per l’estudi de possibles punts de venda.

Des de l’Escola, volem donar-los l’enhorabona i animar-los perquè continuïn creant.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies