Notícies d'Alumnes

AIRK guanya el concurs YUZZ

Data:

En David Matanzas, antic alumne del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, ha estat un dels guanyadors del concurs YUZZ amb el seu Treball Fi de Grau de disseny de drones «AIRK», i viatjarà a Sillicon Valley (Estats Units) del 7 al 23 de desembre a banda d’obtenir un any d’estada gratuïta a l’Esadecreapolis per desenvolupar el seu projecte.

AIRK, gestionat per l'empresa Eurek, és un dispositiu volador autoestabilitzat que permet realitzar gravacions aèries en 360º: des de controls d'incendis, altres desastres naturals o seguiment dels conreus per veure la seva evolució, fins a la retransmissió d’esports de tot tipus o capturar imatges per fer reparacions d'infraestructures o monuments. Tot això gràcies a la monitorització en temps real i a la captura d’informació gràfica en grans extensions. Sens dubte, l’element que ha fet destacar a aquest projecte d’entre tots els altres ha estat la possibilitat de triplicar el temps de vol dels drones respecte als que es comercialitzen en l’actualitat.

El programa YUZZ, que enguany celebra la seva quarta edició, ha estat impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat. L’objectiu d’aquest concurs és que una vintena d’emprenedors d’entre 18 i 31 anys de tot l’Estat puguin aprofundir durant set mesos els seus projectes empresarials de base tecnològica i que rebin l’assessorament necessari per poder fer-ho.

I, com si no fos prou, l’antic estudiant de l’Escola també optarà a tres premis YUZZ a nivell estatal, dotats amb 30.000, 20.000 i 10.000 euros per tal de poder seguir desenvolupant i millorant el seu projecte.

Imatge: ©Airk

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies