Notícies d'Alumnes

ADDIT·ION impulsa la innovació en el món de l’snowboarding mitjançant la impressió 3D

Data:
Addition Elisava Alumni
Addition Elisava Alumni

L’empresa de fabricació digital i disseny 3D ADDIT·ION, promoguda pels Alumni Saulo Armas i Ignasi Sagré, ha desenvolupat amb la col·laboració del grup suís NIDECKER unes innovadores fixacions de snowboarding impreses en 3D. Les fixacions estan dissenyades utilitzant les últimes tecnologies d’intel·ligència artificial per optimitzar l’estructura i la geometria d’acord amb els requisits mecànics i esportius més exigents.

Avui en dia són les fixacions més lleugeres que garanteixen la seva òptima funcionalitat sense comprometre la integritat estructural. S’han pogut crear gràcies a l’alta especialització i coneixement en fabricació digital i d’impressió 3D d’ADDIT·ION, juntament amb l’experiència dels dissenyadors i enginyers de NIDECKER, que és el segon grup a escala mundial de productes d’snowboarding. El producte s’integra dins del catàleg de NOW, una de les marques incloses a NIDECKER.

Les fixacions van ser presentades en l’última edició de la fira de referència del sector esportiu IPSO Munich 2020, on van tenir un gran ressò i van captivar molts esportistes d’alt nivell apassionats de l’snowboard i de les darreres innovacions en equipament esportiu.

Fundada l’any 2018, ADDIT·ION és una empresa especialitzada en les últimes tecnologies i tècniques de fabricació digital, enginyeria i disseny 3D, com el disseny paramètric, el disseny generatiu mitjançant intel·ligència artificial, l’escanejat 3D i la impressió 3D. ADDIT·ION va ser un dels primers projectes impulsats des del Viver Elisava Alumni, situat a la Incubadora Almogàvers de Barcelona Activa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies