L'Associació
L'Associació
L'Associació

L'Associació

Et donem la benvinguda a la comunitat Elisava Alumni!

Elisava Alumni és l'associació d'antics alumnes d’Elisava. També poden formar part d'aquest col·lectiu el professorat i el personal d'administració i serveis de l'Escola. 

El nostre principal objectiu és crear i alimentar una comunitat que es converteixi en un espai d'intercanvi de coneixements, relacions, oportunitats, inspiració i avantatges per a tots els seus membres en els àmbits del disseny, l'enginyeria, l'emprenedoria i la innovació, tant a nivell local com internacional.

Des de fa 15 anys, connectem alumnes actuals i antics, professorat, empresa, universitat i entorn amb l'objectiu de promoure el seu desenvolupament professional i personal a través del foment del networking, la difusió de coneixement i l'impuls d'oportunitats professionals. Així, mantenim viva la relació i fomentem una comunicació fluida entre l'Escola i el conjunt de la professió.

La seu de Elisava Alumni es troba a la tercera planta de l'edifici de Elisava, al cor de Barcelona (La Rambla, 30-32; Drassanes). En aquest espai et podràs informar sobre l'associació i els seus avantatges, i és també a l'edifici de Elisava on es realitzen moltes de les activitats que programem regularment

Com a qualsevol associació comptem amb una Junta Directiva. A més, Elisava Alumni disposa d'un Consell Assessor configurat per professionals de diferents àmbits del disseny i l'enginyeria. Aquests són els seus membres:

Guillem Virgili
President

Raquel Llaberia
Secretària
 
Maria Visa
Tresorera
 
Jordi Ros
Consell assessor
 
Anna Inglés
Consell assessor
 
Josep Puig
Consell assessor
 
Daniel Paladini
Consell assessor
 

Tots els membres de la comunitat Elisava Alumni tenen accés a les activitats (conferències, tallers…) que organitzem regularment. Si vols tenir accés a la resta d'avantatges i serveis que ofereix l'associació, hauràs d'inscriure't com Alumni Bold i abonar una quota anual de 50€. Et comptem més en l'apartat d'Avantatges Bold.

Padrins i Padrines de les Promocions

Des de 2015 cada promoció és apadrinada per dues Alumni de l'Escola, que els traslladen la seva experiència professional i els motiven a iniciar la nova etapa que comencen amb entusiasme.

Promoció 2015
David Ruiz (Promoció 1980) i Anna Viloca (Promoció 2000)

Promoció 2016
Ramon Benedito (Promoció 1970) i Carla Molins Pitarch (Promoció 2013)

Promoció 2017
Marta Borrell (Promoció 1992) i Anna Inglés (Promoció 2013)

Promoció 2018
Victor Hugo de Pablo (Promoció 2010) i Ana Zelich (Promoció 1978)

Promoció 2019
Maria Visa (Promoció 2011) i Albert Ibànyez (Promoció 2010)

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies