Event Alumni

Webinar: Claus per gestionar projectes de disseny amb èxit

Data:
Hora: 18.00 h
Lloc: Online (Zoom)


De la mà del Guillem Virgili i l’Olga Pérez abordarem temes clau a tenir en compte per presentar i tancar un encàrrec professional en l’àmbit del disseny. Si tens un estudi o ets freelace, repassarem els aspectes que has de considerar quan presentes un pressupost, com definir les fases de treball, què tenir en compte sobre col·laboradors externs així com les condicions que s’han d’acordar per a establir una relació professional fluida amb el client. També incorporarem la perspectiva del client, identificant què és el que més valora en un proveïdor en l’àmbit del disseny, els timings, els interlocutors, etc.

El Guillem Virgili es el fundador de l’Estudi Virgili, empresa dedicada a la imatge corporativa i el packaging, també desenvolupa activitat docent a Elisava. Des de 2015 és el President d’Elisava Alumni i des del 2017 membre del Patronat d’Elisava.

L’Olga Pérez ha desenvolupat la seva carrera professional en el món del disseny i la publicitat com a Project Manager. Va iniciar la seva carrera a Base Design i després de passar per diverses agències i estudis, actualment treballa a la Direcció de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona.

Activitat exclusiva per a Alumni Bold.
La sessió es desenvoluparà en castellà.
Les places són limitades, pots inscriure-t'hi enviant un correu electrònic a alumni@elisava.net.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies