Event Alumni

Visita a l’estudi de Domestic Data Streamers

Hora: 18.30 h.
Lloc: C/Pujades, 77, 08005, Barcelona

(DATA PENDENT DE CONFIRMACIÓ)

Properament visitarem els Domestic Data Streamers! Si vols conèixer el funcionament d’aquest estudi, fundat per Alumni d’Elisava, i descobrir les instal·lacions on desenvolupen projectes per a entitats i marques com les Nacions Unides, Nike, Spotify o Western Digital, entre moltes altres, no et perdis aquesta activitat!

Domestic Data Streamers és un equip de desenvolupadors de Barcelona format l’any 2013 per sociòlegs, arquitectes, dissenyadors, enginyers, escriptors i creatius. L’estudi, que també ofereix serveis de consultoria i comunicació, se centra en captar i recollir dades, cada cop més presents en la nostra vida i entorn, a partir de sistemes interactius i experiències que transformen aquest flux constant d’informació en un llenguatge més comprensible. Amb un bagatge en mitjans digitals i disseny d’interacció, Domestic Data Streamers juga entre els límits de l’art, la ciència i la sociologia per apropar-se al món de les dades amb un enfoc més humà i connectar les persones amb la informació.

Important: places limitades. Activitat oberta a tota la comunitat Elisava, amb preferència per als Alumni Bold. És necessari sol·licitar plaça mitjançant el següent formulari i en breu us confirmarem la vostra assistència.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies