Event Alumni

Visita la instal·lació de Col·lec «Here» durant La Mercè 2016

Data: -
Hora: De 21h a 24h (dijous), de 21 a 2h (divendres i dissabte)
Lloc: Fabra i Coats. Fàbrica de Creació (Calle de Sant Adrià, 20, Barcelona)

Col·lec, col·lectiu format per diversos alumnes i alumni d’ELISAVA i altres escoles de disseny de Barcelona, ha estat seleccionat per formar part del MAC Festival, que tindrà lloc aquesta setmana a les festes de La Mercè, a Barcelona.

Col·lec presenta aquí el projecte «Here», instal·lació immersiva que consisteix en un conjunt de quatre gronxadors que interactuen amb l’usuari mitjançant impulsos de llum i so depenent de la intensitat del balanceig. Una acció que permetrà als visitants reviure records de la seva infància.

Ens basem en què comunament la joventut està relacionada amb un cert rang d’edat, però nosaltres no hi creiem”, afirmen des de Col·lec. “És l’actitud el que importa. ‘Here’ es va desenvolupar per rememorar records i vivències de la infància que portem dins. La fórmula és molt senzilla i tots s’hi poden unir i comprendre-la”.

[[{"fid":"9784","view_mode":"original","fields":{"format":"original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Col·lec ELISAVA La Mercè 2016","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"alt":"Col·lec ELISAVA La Mercè 2016","height":609,"width":915,"class":"media-element file-original"}}]]

Iniciativa europea

El projecte, realitzat en col·laboració amb els programadors Helena Bantulà i Guillem Galimany, sorgeix gràcies a la iniciativa europea “Creative Ring Challenge”, destinada a fomentar la tecnologia Fiware. Amb aquesta proposta es va seleccionar i becar Col·lec per tal de desenvolupar un prototip que es va presentar al passat Sònar+D 2016 juntament a uns altres quatre projectes, entre els quals hi havia els d’Álex posada i Domestic Data Streamers, també alumni d’ELISAVA.

Si en vols saber més, et convidem a provar «Here» aquesta setmana, entre el 22 i el 24 de setembre,a Fabra i Coats. Fàbrica de Creació. Entrada gratuïta.

[[{"fid":"9785","view_mode":"original","fields":{"format":"original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Col·lec ELISAVA La Mercè 2016","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"alt":"Col·lec ELISAVA La Mercè 2016","height":303,"width":915,"class":"media-element file-original"}}]]

Sobre Col·lec

Col·lec va néixer el 2013 amb la intenció de fomentar la iniciativa i la creativitat fora l’àmbit acadèmic i crear llaços professionals futurs entre els estudiants. És un equip creatiu jove i estudi multidisciplinari assentat a Barcelona, el col·lectiu crea experiències interactives a través d’esdeveniments, tallers i instal·lacions que barregen art, tecnologia i ciència.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies