Event Alumni

S'acosta la Festa de Graduació de Màsters i Postgraus d'ELISAVA 2016

Data:
Hora: 18.30h
Lloc: CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montalegre, 5)

Centenars d’alumnes dels programes de Màsters i Postgraus d’ELISAVA celebraran el proper 21 de juliol la Festa de Graduació de la seva promoció al costat dels seus companys i familiars.

La cita, que tindrà lloc, una vegada més, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), estarà conduïda per Albert Montull, Responsable d’Ordenació Acadèmica de l’Escola, i comptarà amb la presència dels directors dels diversos programes de Màsters i Postgraus d’ELISAVA, que faran un breu parlament de balanç del curs. Tanmateix, els ja exalumnes pujaran a l’escenari per rebre el seu diploma i birret, i es faran la foto de família amb els seus companys de classe per tenir un record a l’alçada de l’experiència.

Abans del refrigeri final, viurem un altre dels moments més esperats de la jornada: l’anunci dels guanyadors de la tercera edició dels Premis ELISAVA Professional Edition als millors projectes de Màsters i Postgraus, així com l’avançament dels nominats per la següent edició. Pots participar en l'elecció del Premi del Públic votant el teu projecte preferit aquí

Molta sort a tots i us hi esperem!

És imprescindible confirmar l’assistència mitjançant els formularis enviats via email des del passat mes de juny.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies