Event Alumni

Propietat intel·lectual, passos a tenir en compte per protegir el teu projecte

Data:
Hora: 19h
Lloc: Sala Aleix Carrió (1a planta) ELISAVA (La Rambla, 30-32)

El proper 1 de juny, de la mà de l'advocat Mario Sol, aprendrem els aspectes clau a tenir en compte per protegir els teus projectes, idees o productes. Aquesta xerrada, organitzada per Elisava Alumni, es duu a terme coincidint amb la convocatòria ELISAVA - La Capell per identificar productes, d’alumnes i Alumni Bold, per ser exposats i comercialitzats a la botiga del Col·legi d’arquitectes de Barcelona.

Des d’Elisava Alumni hem organitzat dues sessions vinculades a la citada convocatòria per tal de donar-vos eines sobre dos àmbits que són especialment rellevants a l’hora de pensar en crear i comercialitzar un producte: l’autoproducció (que ja es va realitzar el passat 12 de maig de 2016) i la propietat intel·lectual.

Conèixer les diverses opcions i límits que planteja la propietat intel·lectual és un aspecte d’interès per a qualsevol professional que desitgi protegir les seves creacions. La sessió s’estructurarà en tres grans blocs:

  • Protecció preventiva dels dissenys. Com protegir les meves idees.
  • Comercialització: ho venc o ho llicencio?
  • Protecció reactiva. Com defensar-me dels “copions”.

Activitat en castellà oberta a tota la comunitat ELISAVA. És necessari confirmar assistència a través del formulari adjunt.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies