Event Alumni

Presentació de les samarretes d’alumnes d’ELISAVA per a Hard Rock Cafe

Data:
Hora: 18:30h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Àgora (1a planta)

El proper 31 de gener es presentaran a ELISAVA els dos models de samarreta del Hard Rock Cafe Barcelona dissenyats pels alumnes del Grau en Disseny d’ELISAVA Natàlia Salat i Sergio Entrena.

Els seus dos models de samarreta, 'Barcelona Rock’s' i 'Hard Rock Cassette', estan ja a la venda a la botiga del Hard Rock Cafe Barcelona i han obtingut una molt bona acollida per part dels clients de la cadena internacional de restaurants. Part dels beneficis de les seves vendes es destinen a la Fundació Arrels, centrada en ajudar al col·lectiu de sense llar de la ciutat de Barcelona.

L’acte de presentació tindrà lloc el proper dimarts 31 de gener i inclourà l’actuació acústica del grup Don Vito Rock Band, del que forma part Camil Castellà, cantant, guitarrista i alumni d’ELISAVA.

La presentación comptarà, també, amb la presència de Cintia Aurellio i Maribel Martínez de Hard Rock Cafe, representants de la Fundació Arrels i d’ELISAVA, i els dissenyadors de les samarretes, així com amb els parlaments d’alguns dels protagonistes del projecte.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies