Event Alumni

Open Call. Cocomore - UX Academy

Data: -

Cocomore és una agència de màrqueting digital amb seu a Frankfurt, Colònia, Sevilla i Ginebra. Desenvolupen serveis de comunicació on es barregen mitjans digitals i analògics. Actualment estan implementant un nou projecte, anomenat UX Academy, i busquen incorporar nous talents al seu equip. Si t'interessa tenir una experiència professional a Alemanya, en la qual també podràs gaudir de formació en Service Design, User Experience Design i User Interface Design, segueix llegint!

Des de Cocomore busquen incorporar a dos graduats/es a la seva oficina de Frankfurt. Ofereixen un contracte de pràctiques de 6 mesos de duració en els que podràs treballar amb clients reals i també en projectes start-up de l’empresa. A més a més cobreixen l’allotjament i ofereixen un salari de 1.600€/bruts al mes, entre altres avantatges. Consulta tots els detalls en el document que trobaràs a sota.

 

Requisits de participació

  • Disposar d'un títol de Grau, Màster o Postgrau d’Elisava.
  • Ser membre de l’Associació Elisava Alumni (Alumni Bold).
  • Tenir bon nivell d'anglès (nivell B1).
  • Disposar de permís de treball a la UE o nacionalitat europea.

 

Com inscriure’t

Si t'interessa la proposta de Cocomore, ens has d'enviar el teu portfolio a alumni@elisava.net abans del 7 de novembre de 2019.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies