Event Alumni

Oberta la convocatòria per impulsar empreses d’Alumni a la Incubadora Almogàvers de Barcelona Activa

Data: -

[ Bases actualitzades a 2 d'octubre ]

Si ets Alumni Bold amb un projecte emprenedor innovador, solvent i viable a punt per engegar o ja en funcionament (amb menys de dos anys d’antiguitat), presenta’t a la primera convocatòria per incubar la teva empresa a l’Espai ELISAVA a la Incubadora Almogàvers.

Tens de temps des de l’1 de setembre i fins al 19 d’octubre a les 12h del migdia (termini ampliat).

En cada edició d’aquesta convocatòria se seleccionaran dues start-up d’Alumni per ser incubades a la Incubadora Almogàvers, on ELISAVA ha disposat un espai amb tots els serveis necessaris pel funcionament d’una empresa. Les start-up seleccionades també comptaran amb l’assessorament de Barcelona Activa mentre formin part d’aquest projecte.

Per a més informació sobre com participar i com presentar la teva candidatura, descarrega’t les bases al peu de pàgina.

Per poder participar en aquesta convocatòria has de complimentar tant el Resum Executiu (document adjunt) com el Pla Financer de Barcelona Activa (document adjunt), entre altra informació. Barcelona Activa disposa de sessions formatives sobre com completar aquesta documentació a les quals pots assistir de forma gratuïta. Per a fer-ho, envia un email a alumni@elisava.net i t’informarem sobre com procedir.

No et perdis aquesta oportunitat i envia les teves propostes abans del 19 d’octubre!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies