Event Alumni

Oberta la 2a convocatòria per impulsar empreses d’Alumni a la Incubadora Almogàvers

Data: -

Incubadora Almogàvers. Elisava Alumni

(Termini ampliat fins al 10 de juliol)

Si ets Alumni Bold amb un projecte emprenedor innovador, solvent i viable a punt per engegar o ja en funcionament (amb menys de dos anys d’antiguitat), presenta’t a la segona convocatòria per incubar la teva empresa l’Espai d'Elisava Alumni dins la Incubadora Almogàvers de Barcelona Activa.

Tens de temps des del 16 de març i fins al 10 de juliol.

En cada edició d’aquesta convocatòria se seleccionaran dues start-up d’Alumni per ser incubades a la Incubadora Almogàvers, on Elisava Alumni ha disposat un espai amb tots els serveis necessaris pel funcionament d’una empresa. Les start-up seleccionades també comptaran amb l’assessorament de Barcelona Activa mentre formin part d’aquest projecte.

Per a més informació sobre com participar i com presentar la teva candidatura, descarrega’t les bases al peu de pàgina.

Per poder participar en aquesta convocatòria has de complimentar tant el Resum Executiu (document adjunt) com el Pla Financer de Barcelona Activa (document adjunt), entre altra informació. Barcelona Activa disposa de sessions formatives sobre com completar aquesta documentació a les quals pots assistir de forma gratuïta. Per a fer-ho, envia un email a alumni@elisava.net i t’informarem sobre com procedir.

No et perdis aquesta oportunitat i envia les teves propostes abans del 10 de juliol!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies