Event Alumni

Ludófono: l'instrument infantil per identificar l'afinitat musical

Data:
Hora: 17.00 h
Lloc: Instagram Live Elisava Alumni
Ludófono. Elisava Alumni
Ludófono. Elisava Alumni


L'Alumni d'Elisava David Hernández Salazar lidera el projecte Ludófono, una de les iniciatives seleccionades en la convocatòria Elisava Crowdunding Challenge per rebre suport expert en el disseny i llançament de la seva campanya de micromecenatge. El projecte es va iniciar el 2014 entre Bogotà i Barcelona amb l'objectiu de contribuir a la transformació innovadora dels processos d'ensenyament en l'art, la cultura i l'emprenedoria a nivell infantil i juvenil al voltant del món.

Ludófono és un instrument musical híbrid amb finalitat didàctica que integra cordes, vents i percussió. Està dissenyat perquè els nens puguin identificar la seva afinitat musical des d'edats primerenques, interpretant en l'àrea que els cridi més la seva atenció. "Amb el Ludófono pots descobrir la teva identitat instrumental, aprendre a afinar i amplificar i a més, aprendre a compondre a partir dels colors" assegura el David. En l'objecte, cada color és equivalent a una nota musical en l'àrea de cordes i vent, perquè es pugui compondre amb fitxes de colors. Per treballar la percussió hi ha una zona de cop greu i una altra zona de cop agut.

A més de l'instrument, el projecte es complementa amb un Taller d'Arts Integrades, la Ludoteca Ludófono i diversos productes i serveis amb els quals han recorregut espais nacionals i internacionals. Entre d'altres distincions, han estat reconeguts amb el Premi Llatinoamericà 'Innovadores de America' o amb el guardó 'Professió Líder 2017' del diari El Espectador.
 

Campanya de crowdfunding aquest estiu


Des de Ludófono tenen previst llançar la seva campanya de crowdfunding aquest estiu a través de Kickstarter amb l'objectiu d'assolir els 15.000 Euros per perfeccionar l'instrument i per desenvolupar tota la metodologia i les eines lúdiques i interactives que tindran els usuaris a la seva disposició. "L'estratègia de comunicació serà connectar amb influenciadors musicals que ens ajudin a promocionar el nostre instrument" explica el David.

Si vols conèixer més detalls del producte i del disseny de la campanya de micromecenatge, no et perdis el Crowdfunding Challenge Live de dimarts que ve 5 de maig a les 17h al nostre compte d'Instagram!

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies