Event Alumni

La propietat intel·lectual i el dissenyador, què he de tenir en compte per protegir el meu projecte?

Data:
Hora: 19h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Aula A (4ª planta)

El proper 30 de març, de la mà de l'advocat Miquel Vidal-Quadras, aprendrem quins són els aspectes clau a tenir en compte per protegir els nostres projectes, idees o productes. Aquesta xerrada, organitzada per Elisava Alumni, es duu a terme coincidint amb la convocatòria ELISAVA - La Capell per identificar productes, d’alumnes i Alumni Bold, per ser exposats i comercialitzats a la botiga del Col·legi d’Arquitectes de Barcelona.

Des d’Elisava Alumni s’han organitzat dues sessions vinculades a la citada convocatòria per tal d’oferir eines a la comunitat ELISAVA sobre dos àmbits que són especialment rellevants quan es vol crear i comercialitzar un producte: l’autoproducció i la propietat intel·lectual.

La sessió s’estructurarà en dos blocs, en la primera part el ponent explicarà de quines eines disposem per protegir la nostra feina. La segona part estarà oberta a preguntes i respostes, a través de les vostres contribucions es podran veure reflectits alguns dels conceptes explicats en el primer bloc.

Activitat en castellà oberta a tota la comunitat ELISAVA.

És necessari confirmar assistència escrivint un e-mail amb el teu nom i cognoms a alumni@elisava.net.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies