Event Alumni

Goula / Figuera presenta GOFI, nova marca de disseny contemporani per a la llar

Data: -
Hora: De dilluns a divendres: de 9.30 a 19.30 h. Dissabtes: de 10.00 h a 13.30 h.
Lloc: MINIM Barcelona (Via Augusta, 185)

GOFI, la nova marca de mobiliari i il·luminació de disseny contemporani per a la llar creada per l'estudi barceloní Goula / Figuera, ja és una realitat. Goula / Figuera, creat pels Elisava Alumni i professors d'ELISAVA Pau Figuera i Álvaro Goula, acaba de presentar la primera col·lecció de GOFI, que pots veure a MINIM, showroom de mobiliari i il·luminació de Barcelona i una de les botigues de disseny de referència de la capital catalana.

GOFI reuneix una col·lecció de llums, taules, cadires i accessoris dissenyats amb materials tan diversos com el marbre, el vidre o la fusta. Una varietat que no impedeix que tots ells comparteixin un llenguatge comú basat en el grafisme i una aplicació atrevida del color.

Entre tots els productes exposats en MINIM trobem una cadira, batejada com la marca, GOFI, construïda a partir d'un cercle i un rectangle. "El focus d'interès és a la part posterior, la que més veiem d'una cadira quan està al costat d'una taula", assenyalen des Goula / Figuera. També destaca Didot, el sistema de prestatgeries modulars construït a partir de columnes i prestatges de fusta que l'usuari pot ajustar fent una sèrie de panells de colors que permeten mostrar o ocultar els objectes de l'interior del moble.

Pots visitar l'exposició de GOFI fins al proper 3 de novembre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies