Event Alumni

Festival Ús Barcelona

Data:
Lloc: Antics Encants Vells (Glòries, Barcelona)

El proper dissabte 1 de febrer se celebra la primera edició del Festival Ús Barcelona, una cita ineludible per als amants de l’art urbà amb l’objectiu de rescatar el valor d’ús d’espais de la ciutat que han perdut la seva funció social degut als canvis urbanístics.

Amb aquest propòsit es farà una exhibició en viu, amb els referents artístics locals i internacionals del moment en un espai en desús que cobrarà vida: els antics Encants Vells situats als voltants de la Plaça de les Glòries de Barcelona.

Entre els artistes que hi participaran, trobem antics alumnes d’ELISAVA, com Ariadna Schneider, Octavi Serra o el col·lectiu Domestic Data Streamers. Així mateix, un grup de cinc alumnes de tercer curs del Grau en Disseny de l'Escola, tutoritzats pel dissenyador Jordi Canudas, han estat convidats per realitzar una intervenció en un espai del festival.

L’esdeveniment, organitzat per eslafamilia.com i la plataforma d’art Rebobinart, es planteja d’una forma global i contempla la realització de murals de Street Art, formats estructurals, visuals o experiències interactives, tallers per a joves, workshops, exposició i venda d’obres d’art, així com espais per a galeries i col·lectius artístics.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies