Event Alumni

Exposició pels 10 anys del Màster en Fotografia d'ELISAVA

Data:
Hora: 19h
Lloc: Sala Ágora. ELISAVA (La Rambla 30-32. Barcelona)

Obres de Alice Cannara i d'Helena Ortiz.

El dimecres 15 de febrer a les 19h s'inaugura l'exposició "Històries. I les fotografies", que celebra els 10 anys del Màster en Fotografia i Disseny d'ELISAVA i romandrà durant un mes a la sala Àgora de l'Escola de Disseny i Enginyeria.
La mostra es presenta de la següent manera: “Potser una fotografia que expliqui històries pugui resultar bella, decorativa. Però si explica una historia, no serà per les seves propietats estètiques, sinó per les noves perspectives, a vegades un tant peculiars, que ens ofereix el món. Històries explicades a través del que no es veu, des del que és invisible, perquè el que queda ocult, el que no es mostra i no apareix a la fotografia, és el que fa que una bona imatge sigui una fotografia magnífica”.

El programa del Màster en fotografia d’ELISAVA basa la seva metodologia en l’èmfasi en la investigació visual a través de la pràctica creativa en totes les etapes del procés fotogràfic, des de la comprensió teòrica i pràctica dels diferents enfocaments i coneixements dels processos tecnològics, habilitats i conceptes fins a la interpretació i difusió del projecte fotogràfic.

Conscients de la importància de la imatge en la societat i en la cultura del segle XXI, no només com a eina de treball, sinó com a mitjà eficaç per comunicar idees i conceptes, aquest programa se centra en la capacitat d’articular idees a través de la producció de projectes fotogràfics i en l’enteniment rigorós i crític del context del mercat i de la representació contemporània fotogràfica.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies