Event Alumni

ELISAVA viatja a la Business of Design Week de Hong Kong

Data:
Lloc: No.35 Aberdeen Street, Central, Hong Kong

 


Agustina Garrigou, alumni d’ELISAVA, participa a finals d’aquest mes a la fira de Business of Design Week de Hong Kong, que enguany té Barcelona com a ciutat “partner”.

 


Per aquest motiu, la trobada comptarà amb nombrosos professionals locals que són referents en les seves matèries, com ara Benedetta Tagliabue, Jordi Faulí o Jorge Pensi, entre molts d’altres, que compartiran espai amb diferents referents del món del disseny.

En aquest context, Garrigou ha estat convocada per la galeria d’art en ceràmica Zhen Porcelain per presentar la seva col·lecció d’ampolles Fishermen Bottles, inspirada en el mar i en el món dels pescadors. Cada una d’elles és una peça única, està feta a mà en el torn i esmaltada en blau cobalt.

Agustina Garrigou es diseñadora industrial y ceramista argentina afincada en Barcelona des que va estudiar el Màster en Disseny de Mobiliari d’ELISAVA. Les seves col·leccions inclouen des de mobles fets en fang fins a petites peces utilitàries, utilitzant sempre el color com a expressió i prioritzant la qualitat.

Les seves peces podran veure’s en el centre cultural de Hong Kong PMQ, on la dissenyadora impartirà xerrades sobre la seva feina, les seves influències i sobre Barcelona.

L’exhibició s’inaugurarà divendres 27 de novembre i durarà dues setmanes.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies