Event Alumni

ELISAVA participa en la 4a edició del Design Market

Data:
Hora: 11.30h - 20.00h
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 37-38, Barcelona)

El Disseny Hub Barcelona, centre de referència del disseny de la ciutat, acull del 18 al 20 de desembre la 4ª edició del Design Market, organitzat per l'ADI-FAD.

La trobada reunirà els millors creadors actuals, makers i tots aquells productes que destaquin per la qualitat del seu disseny, convertint-se en un espai idoni perquè puguin mostrar i promocionar els seus productes.

ELISAVA tindrà un estand destacat a l’espai destinat al disseny de qualitat i avantguarda, en una selecció de productes i expositors comissariada per l’ADI-FAD. A més a més, en el marc de la jornada "Descobrint Talent" (divendres 18 de desembre), l’esdeveniment es convertirà en un important espai de networking entre creadors, botigues, editorials i periodistes.

Paral·lelament, un grup de joves professionals formaran part de l'exposició "Poder ser", un recull de 9 treballs inèdits de dissenyadors de producte emergents que desenvolupen la seva tasca a Barcelona i entre els quals trobem els productes de diversos Alumni d'ELISAVA. És el cas de Guillermo Santomá, alumni d'Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial (www.diegosampere.com), Goula/Figuera, HUNCH, Kiwi Bravo i Pablo Santos, alumni del Màster en Disseny de Producte d'ELISAVA.

A tot això, el disseny expositiu d'aquesta edició és obra de l'estudi Compeixalaigua, dels alumni dels estudis en Disseny d'ELISAVA Ruth Pérez Alonso i Xavier Flores Moncunill, que proposen l'original Gran Festí del Disseny!

Tres dies imprescindibles per als professionals del sector que es completaran amb exposicions, activitats, tallers i foodtrucks, i que preveuen superar les exitoses xifres de l’any passat, en què el Design Market va rebre 22.000 visitants.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies