Event Alumni

ELISAVA participa al London Design Festival 2016 amb una performance interactiva

Data: -
Lloc: V&A Museum (Cromwell Road, London SW7 2RL)

ELISAVA forma part aquesta setmana del Digital Design Weekend, trobada d’artistes, dissenyadors, enginyers, tecnòlegs i públic per celebrar i compartir art i disseny digital contemporani. L’esdeveniment, que coincideix amb el London Design Festival i forma pert de la V&A Engineering Season, té lloc al V&A Museum, museu d’Art i Disseny líder al món que participa per sisè any consecutiu a la iniciativa.

ELISAVA participa al Digital Design Weekend amb la sèrie Open Design Workshop, una instal·lació interactiva cocreada pels estudiants de disseny i enginyeria Ágota SzK, Alberto Martínez, Claire Romain, Èlia Bagó, Ignacio Ezcurra, Juan Ezcurra, Judit Parés, Marta Fernandéz i Miquel Cardiel.

Acció col·laborativa amb segell ELISAVA

El projecte està coordinat per Arianna Mazzeo, Directora de continguts del Màster Universitari en Disseny i Comunicació d’ELISAVA, amb la tutorització dels mentors sènior, creatius i investigadors Ramón Faura, Saúl Baeza (Hunch) i el Dr. Albert Fuster, Director Acadèmic de l’Escola, a més de comptar amb la col·laboració mediàtica de Lottarox Agency.

En aquest marc, la instal·lació interactiva “Problem & Solutions Department of The Global Mind” és l’experiència metafòrica de com un diàleg individual amb un mateix es barreja amb els pensaments dels altres, i es transforma en un acció col·laborativa infinita basada en els valors globals de la cultura oberta.

La pàgina web de Open Design Workshop (www.opendesignworkshop.eu) és la realització digital de la mateixa: una base de dades oberta amb els problemes, solucions i connexions entre els participants en funció de l’empatia i el procés de col·laboració del sistema cognitiu i la ment de les persones. Un enfocament nou per reflexionar sobre el disseny com a oportunitat crítica i inclusiva.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies