Event Alumni

ELISAVA. Design Attitudes Day

Data:
Hora: De 9:30h a 18h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32)

La jornada Design Attitudes pretén ser un referent dins la definició del rol del disseny en el futur, i d’ELISAVA com a formadora d’agents del canvi.

La temàtica de la trobada, Shaping the Future through Design Attitudes, contempla el disseny com a una de les forces que impulsen i reflecteixen el flux de canvi i que actua com a palanca d’innovació. En aquest sentit, s’han identificat i definit quatre actituds que tangibilitzen el canvi en aquest món fluid i complex.

Dissenyat com un esdeveniment inspirador, participatiu i de networking, s’iniciarà amb una sessió introductòria que desvetllarà aquestes quatre direccions indispensables per a la innovació. Les presentacions en format keynote i el debat participatiu, així com els ‘challenges’, giraran al voltant d’aquestes quatre actituds i seran liderades per influencers rellevants en la matèria.

Així mateix, es llançarà en exclusiva l’eina digital Design Attitudes Survey, destinada a identificar les claus per innovar mitjançant el disseny, acompanyada d’un activitat de co-creació en la qual els agents estratègics dins el món del disseny estan animats a participar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies