Event Alumni

Elisava Alumni visita l’estudi Isabel López Vilalta + Asociados (SOLD OUT)

Data:
Hora: 17.00h
Lloc: Carrer del Putget, 6 (Barcelona)


Vols saber com funciona un estudi d’interiorisme? No et perdis la visita que organitza Elisava Alumni a la seu de Barcelona de l’estudi Isabel López Vilalta + Asociados (Carrer del Putget, 6). L’activitat tindrà lloc el dijous 30 de gener a les 17 h a càrrec de la mateixa Isabel López Vilalta, que ens presentarà el seu espai de treball i ens donarà a conèixer alguns dels projectes més exitosos que han realitzat recentment.

Considerada una de les interioristes més destacades del nostre país, Isabel López Vilalta és Alumni d’Elisava i compta amb més de 35 anys d’experiència. Al llarg de la seva trajectòria ha estat distingida amb diversos guardons, tant a escala nacional com internacional. Entre els projectes més destacats de l’estudi hi trobem les suites de l’Hotel Le Meridien, el Turó Park Medical Center, les oficines centrals de Frigicoll o l’escola d’anglès What’s Up.

Activitat exclusiva per a Alumni Bold. Les places són limitades, pots inscriure-t’hi enviant un correu electrònic a alumni@elisava.net.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies