Event Alumni

ELISAVA al Photogenic Festival per partida triple

Data: -
Lloc: Diversos espais de Gràcia (Barcelona)

Fotos de Hannah Wolf, alumni del Màster en Fotografia i Disseny d'ELISAVA.

Diversos alumnes i alumni del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA participaran en diferents activitats i accions de la segona edició del festival de fotografia emergent Photogenic Festival. Aquest tindrà lloc del 13 al 27 d’octubre en molts locals, comerços i centres culturals del barri barceloní de Gràcia, generant una ruta expositiva. En aquest context, els fotògrafs formats a ELISAVA participaran en tres accions diferents.

Exposició The Best of

L'alumna Hannah Wolf participa amb el seu treball Still (a) life (2016) en l'exposició col·lectiva The Best of, mostra de la feina d’estudiants d’ELISAVA i de dues altres escoles de fotografia de Barcelona, Grisart i IEFC. La mostra reunirà a la seu dels Lluïsos de Gràcia els projectes finals dels alumnes més destacats; una iniciativa que reforça l’aposta del festival per les noves creacions dels futurs professionals del sector.

2) ‘A Long Bough’, de Lee Zhiying

Per una banda, trobem l’exposició ‘A Long Bough’ a la llibreria Té quiero (al carrer Torrijos, 9), de l’alumna Lee Zhiying, que ens explica alguns detalls de la seva experiència fotogràfica en el vídeo següent.

3) Taller de coaching per a fotògrafs

Per últim, el Màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA patrocina un taller sobre coaching per a fotògrafs, que impartirà Katherin Wermke el dia 15 d’octubre; un taller teòrico-pràctic que busca guiar l’alumne en els últims passos cap a la professionalització fotogràfica, incloent el desenvolupament d’una marca pròpia o com relacionar-se amb els agents diferents del sector.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies