Event Alumni

ELISAVA acull l’IAM Weekend 17

Data: -
Hora: Diversos horaris (consultar enllaços al peu)
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32) i Mercat de les Flors (C/Lleida, 59)

ELISAVA acollirà part de la tercera edició de l’IAM Weekend 2017, que se celebrarà del 27 al 30 d’abril a l’Escola i al Mercat de les Flors.

Aquesta trobada anual per a apassionats de la cultura d’Internet a Barcelona, organitzada per IAM – Internet Age Media, se centrarà en The Renaissance of Utopias (El Renaixement de les Utopies) a través de xerrades i tallers. Un escenari ideal per conèixer la investigació i experiments que durant l’any busquen redefinir el concepte d’utopies com a eina útil i estimulant per inventar futurs millors a l’era d’Internet.

Ponents de renom

Pel seu programa passaran més de 20 ponents, entre ells Amani Al-Khatahtbeh, editora jove que està desafiant els estereotips construïts al voltant de les dones musulmanes als mitjans; Nathan Jurgenson, el teòric i investigador de xarxes socials d’Snapchat; l’activista, feminista i directora Jasmina Tešanović; o el periodista i novel·lista cèlebre cyberpunk Bruce Sterling. L’esdeveniment, que inclourà un homenatge pòstum a Zygmunt Bauman, pare del concepte de la ‘modernitat líquida’, explorarà com les utopies poden ajudar-nos a comprendre la convergència dels futurs dels mitjans de comunicació, l’educació i les arts.

Alumni Lab

Elisava Alumni Lab neix com a espai de creativitat, experimentació i projecció, on diversos perfils professionals es puguin complementar i puguin desenvolupar conceptes i idees enfocades a un àmbit concret. En aquesta ocasió, dins del marc de la col·laboració entre ELISAVA, Elisava Alumni i IAM Weekend 2017, cinc Alumni han ideat i implementat un sistema de diversos elements per a l'ambientació dels diferents espais que es podran observar durant l'esdeveniment.

Workshop ELISAVA

Tutors: Albert Fuster i Laura Clèries (ELISAVA Research) i Axel Gasulla de Domestic Data Streamers.

Títol: Exploring creative skills

Descripció: Com de creatius som? Què significa realment ser creatiu? Com abordar i impulsar el procés creatiu? Explorarem aquestes preguntes en un taller participatiu i dinàmic en el qual abordarem les capacitats creatives de la intuïció als fet, de l'individu al sistema, i definirem grups de treball per a un desafiament específic basat en les capacitats creatives individuals. Atreveix-te a ser creatiu!

La col·laboració d'ELISAVA amb l'IAM es va iniciar des d’Elisava Alumni, doncs considerem que l'esdeveniment constitueix un entorn on els nostres alumnes, però sobretot la nostra comunitat Alumni, poden accedir a les darreres tendències en l’àmbit d’internet com a cultura, i on poden fer, des de Barcelona, un networking de valor a nivell internacional, tant pel perfil dels ponents com de la resta de participants. D'altra banda, gràcies als acords establerts amb IAM, tant els nostres Alumni com l’staff de l’Escola podran gaudir d’un accés amb descompte a la trobada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies