Event Alumni

Conferència Ferran Pruneda - 8degreesCo

Data:
Hora: 19:15h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió (1ª planta)

El Postgrau en Disseny d'Aplicacions i Serveis per a la Xarxa d'ELISAVA convida al dissenyador Ferran Pruneda aquest dimarts 28 de març a oferir la xerrada 'Wrong solutions can be fixed but non-existent problems are not adjustable'.

Cofundador entre altres de l'empresa 8degrees.co, Pruneda s'ha dedicat professionalment al disseny digital des de l'inici de la seva carrera, però es va formar com a dissenyador industrial a ELISAVA. Explica que, quan va conèixer les bases del Design Thinking, "per a mi va ser revelador entendre com la meva formació com a dissenyador ja m'havia dotat d'eines i capacitat per abraçar l'ambigüitat i el desconeixement com a punt de partida; entendre i detectar les necessitats dels usuaris; o treballar amb el prototipat per validar les meves idees. Ingredients més que avantatjosos per al món que ve".

Ferran Pruneda va fundar la seva primera empresa als 23 anys, l'any 2000, un estudi de disseny digital que més tard esdevindria Agència Digital i que l'any 2011 va fusionar amb Equipo Singular, una de les majors agències de comunicació de l'estat. El 2014, havent finalitzat la fusió, va vendre la companyia per iniciar un nou projecte enfocat al disseny de productes digitals. Des de llavors ha fundat 2 startups i una consultora de producte, en la qual acompanyen altres emprenedors en el disseny dels seus productes o serveis. Avui torna a dir amb orgull que és dissenyador.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies