Event Alumni

Conferència de Pau Garcia, de Domestic Data Streamers, per estrenar el curs

Data:
Hora: 19h.
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió

 

“From Excel Sheets to Erotic Lyrics” és el suggerent nom de la que oficialment serà la conferència inaugural del curs 2016-17, impartida pel dissenyador Pau Garcia, Alumni d’ELISAVA i cofundador del celebrat col·lectiu Domestic Data Streamers, que enguany també formarà part del professorat de l’escola.

Dimecres 19 d’octubre en Pau Garcia ens oferirà, doncs, un petit repàs a la història de Domestic Data Streamers i als valors en que es fundamenta el col·lectiu així com una sèrie de reflexions sobre quin paper té el disseny i el dissenyador en la creació de futurs escenaris, del que avui és impensable i del que demà serà possible.

 

 

Pau va néixer a Barcelona a finals dels 80 i la seva recerca es basa en les àrees de comunicació i les noves tecnologies de comunicació. En els seus primers dies d’universitat, s'orientava cap al camp biològic amb l'esperança d'esdevenir un dentista. Llavors, es va adonar que la vida és massa curta per tenir les mans dins la boca d'altres persones, així que finalment va estudiar Ciències Socials i va continuar la seva educació estudiant Disseny Gràfic a ELISAVA.

El 2012, va guanyar un European Prize per desenvolupar un projecte de cartografia experimental en col·laboració amb l'Institut Europeu de Disseny, a Milà. Des de llavors, ha desenvolupat diferents projectes d'investigació d'art i comunicació a Itàlia, Alemanya, Noruega, França i Espanya.

Avui forma part de Domestic Data Streamers, un estudi centrat en el disseny de la investigació i la informació que treballa per a institucions culturals com la Universitat de Berkeley, organitzacions com UNICEF i empreses com Nike o Spotify.

A títol personal, treballa a més com a curador d’ÚsBarcelona, festival d'art que reuneix els millors talents creatius en l'escena de l'art urbà de tot Europa.

Conferència oberta al públic. Confirma la teva assistència omplenant el formulari adjunt.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies