Event Alumni

Conferència - Alex Trochut (SOLD OUT)

Data:
Hora: 18h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Sala Aleix Carrió

 

El reconegut il·lustrador i exalumne d'ELISAVA Alex Trochut (Barcelona, ​​1981) visita la nostra Escola dijous 29 de setembre per impartir la conferència Treballs, processos i reflexions sobre la creativitat, sobre els seus últims treballs, la seva metodologia i les seves reflexions al voltant d'aquest camp.

Professional, també, del disseny gràfic i la tipografia, Trochut s'ha desenvolupat d'una manera intuïtiva de treballar que ha donat lloc a un expressiu i personal estil visual.

Com a dissenyador, aquest se centra en el potencial del llenguatge com un mitjà visual, empenyent-lo fins als seus límits i convertint text i imatge en una expressió unificada.

Clients internacionals de pes

Barrejant estils i gèneres amb la cultura pop, la cultura del carrer, la moda i la música, Alex ha creat el disseny, la Il·lustració i la tipografia per a una gamma diversa de clients: de Nike, Adidas, Coca-Cola o Pepsi, fins a músics com The Rolling Stones o Katy Perry, i mitjans com BBC, The Guardian, The New York Times o Time Magazine, entre molts altres.

El seu treball ha estat reconegut internacionalment, apareixent en exposicions i publicacions de tot el món.

Així mateix, ha impartit conferències i ha estat honrat per l'Art Directors Club, Type Directors Club i Creative Review, entre d'altres. La seva monografia 'More is More' (2011) explora les seves metodologies de treball i influències.

Després de finalitzar els seus estudis a ELISAVA, Trochut va establir el seu propi estudi de disseny a Barcelona, ​​abans de traslladar-se a Nova York. Actualment viu i treballa a Brooklyn.

 

 

Conferència impartida en el marc del Màster en Il·lustració i Còmic d'ELISAVA.

(SOLD OUT)

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies