Event Alumni

Brosmind celebren a ELISAVA els seus 10 anys de vida

Data:
Hora: 17h
Lloc: ELISAVA (La Rambla, 30-32). Aules 217 i 218 (2a planta).

 

Amb motiu de la primera dècada de vida de l’estudi Brosmind, els seus dos integrants, formats a ELISAVA, repassaran a l’Escola els projectes clau de la seva trajectòria professional.

Una apassionant (i divertida) masterclass de la mà d’un dels col·lectius creatius més estimulants del nostre país que tindrà lloc a les aules 217 i 218 d'ELISAVA.

Brosmind, o, el que és el mateix, els germans Juan Mingarro (1978) i Alejandro (1981) van passar la seva infància a Osca dibuixant còmics, construint vehicles per a les seves figures d'acció i rodant pel·lícules amb la seva càmera domèstica. L'any 2006 van fundar l'estudi Brosmind i es van establir a Barcelona. El seu estil és fresc i optimista, i sempre combina la fantasia i l'humor. Actualment combinen els seus treballs d'il·lustració comercial amb projectes personals en els quals experimenten amb diverses disciplines, com l'escultura, la música o el vídeo.

Organitzen aquesta conferència el Màster en Disseny Publicitari i Comunicació i el Màster en Disseny i Direcció d'Art de l'Escola (COM ELISAVA).

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies