Event Alumni

Alumni - Jornada Professional #6 «Case Studies» / AFORAMENT COMPLET

Data:
Hora: 19h
Lloc: Materfad (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38. Edifici Disseny Hub Barcelona)

Elisava Alumni celebra la seva sisena Jornada Professional, que tindrà lloc el dimecres 30 d’abril a la seu de Materfad i porta per títol «Case Studies».

Materfad és un dels centres de materials de referència que desenvolupa una tasca que per a molts és desconeguda. La sessió consistirà en una visita a les seves instal·lacions, on es descobriran els secrets d'aquesta institució referent en recerca i vigilància tecnològica en el camp dels nous materials.

Materfad presta serveis de consultoria i formació a empreses, professionals, universitats i centres tecnològics, a més de facilitar la transferència tecnològica entre sectors d'àmbits molt diversos. La seva tasca de vigilància tecnològica permet detectar materials i tecnologies d'un determinat sector amb potencialitats de ser aplicats en un altre. Aquest marcat caràcter transversal el converteix en un catalitzador d’innovació entre universitats, centres tecnològics, empreses, dissenyadors, industrials, enginyers i arquitectes.

Més enllà de l’explicació institucional, la jornada estarà enfocada des de l’experiència dels projectes assessorats a Materfad de la mà del Dr. Javier Peña. Es tractaran des de diversos punts de vista les dificultats que sorgeixen a l’hora de plantejar i dur a terme un producte en diverses assessories.

S’analitzaran també tots aquells aspectes ocults del desenvolupament que poden arribar a aturar els projectes. Finalment, s’exposarà un cas de referència per explicar-lo des de l’experiència dels seus protagonistes: fabricant, assessor i dissenyador.

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies