Event Alumni

Alumni - Jornada Professional #5: Ethics

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Convent de Sant Agustí (Comerç 36, Barcelona)

El rèdit social basat en projectes ètics amb impacte social s’aplica a múltiples contextos, molt presents en l’actualitat. En aquest àmbit del disseny, els dissenyadors han de ser conscients i entendre de què parlem quan citem l’impacte dels productes o serveis en els individus, col·lectius concrets o grups de persones.

Elisava Alumni et convida a la Jornada Professional #5 Ethics, on ens centrarem en l’impacte més específic, aquell que pot aportar el treball de disseny quan emprenem.

Volem explicar els paràmetres sobre els quals s’han d’equilibrar les necessitats de la persona amb les necessitats de la comunitat en general i quina és la contribució ètica del disseny. És important entendre com a cada projecte podem detectar la triple línea de base (societat, medi ambient i rèdit) i d’aquesta manera tenir en compte els aspectes socials, ambientals i els impactes econòmics per un bé comú.

L’enfocament d’aquesta sessió es basa en els procediments d’avaluació i medició de l’impacte social presentats per Susana Balet. L’exemplificació d’una modalitat com l’eco-emprenedoria serà exposada per Oriol Pascual, i la presentació d’un projecte social serà duta a terme pels seus coordinadors a Barcelona.

Ponents:

Oriol Pascual, Eco-emprenedor – Noves oportunitats en el camp de l’eco-emprenedoria. Director d’Enviu Barcelona

Susana Balet, Stone Soup Consulting – Assessorament a emprenedors socials i professora d’ESADE en microfinançament, medició i avaluació d’impacte.

Toni Tió, cocreador de CiviClub


Jornada Professional oberta a tots els públics. Confirma la teva assistència a través del formulari adjunt.

Amb el suport de:

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies