Event Alumni

Alumni - Jornada Professional #4: Tools

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: ELISAVA (La Rambla 30-32). Sala d’Estudiants (1a planta)

El proper dimecres 5 de març tindrà lloc la sessió #Tools, en el context de les Jornades Professionals que organitza l’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA, Elisava Alumni. Aquest esdeveniment agruparà diferents experts que aportaran eines i exposaran punts de vista concrets que ens seran útils a l’hora de presentar projectes.

Tot i que tothom té clar que els artífexs del projecte són els que millor poden presentar-lo, bé sigui davant d’un públic inversor, per donar difusió o només per vendre, a vegades no sabem què hem de tenir en compte perquè la presentació sigui un èxit.

Descobreix el paper fonamental que tenen el context, la posada en escena, el públic i el tipus d’esdeveniment en les presentacions de la mà de tres experts en la matèria:

Sergi Manaut, portfolio-worker, ens explicarà les claus d’una bona presentació i els possibles problemes a què haurem de fer front.

Uri Altell, fundador del festival IN-EDIT, recalcarà la importància de donar un enfocament diferent a una idea creativa quan aquesta es converteix en una idea de negoci.

Laura Vila, de BANC (Business Angels Network Catalunya), ens oferirà la visió dels inversors que volen creure en un projecte tant com ho fa el seu creador.

Jornada Professional oberta a tots els públics. Confirma la teva assistència a través del formulari adjunt.

Amb la col·laboració de:

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies