Event Alumni

Alumni - Jornada Professional #3: Casos de cocreació

Data:
Hora: 19.30h
Lloc: Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni 39-41. Barcelona)

L’Associació d’Antics Alumnes d’ELISAVA, Elisava Alumni, en col·laboració amb el BCD Barcelona Centre de Disseny, organitza la primera Jornada Professional del curs 2013-2014, sota el títol «Casos de cocreació». L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 23 d’octubre a les 19.30h a la Fàbrica Moritz de Barcelona.

La cocreació és un procés social i creatiu basat en la col·laboració, amb l’objectiu de crear experiències estretes que generen crítiques, combinacions i noves possibilitats de negoci.

Eliasva Alumni i el BCD Barcelona Centre de Disseny et conviden a conèixer diferents casos d’èxit sorgits d’aquest procés de treball:

Ulule, plataforma de crowfunding. Rubén Gutiérrez, responsable de la plataforma a Espanya, conduirà la jornada i explicarà el concepte de micromecenatge.

Boníssim Europa, un projecte que combina periodisme, cuina i viatges per crear vincles d'estils de vida saludables entre Europa i Catalunya a través dels seus millors blocaires. A càrrec de Pau Sabater i Clara Balmaña, antics alumnes de Graduat Superior en Disseny d’ELISAVA.

Domestic Data Streamers, un col·lectiu que realitza intervencions en espais de trànsit on s'interpreten dades subjectives de manera infogràfica i a temps real. Pau Garcia i Dani Llugany, també antics alumnes de Graduat Superior en Disseny de l’Escola i dos dels membres del col·lectiu, seran els encarregats de presentar-nos els resultats d’aquestes intervencions.

El Nan Casteller - Puxxle. De la fusió d’aquests dos projectes dirigits al públic infantil, un joc de construcció i un element decoratiu respectivament, neix una nova proposta de caràcter lúdic i participatiu. A càrreg d’Ana Tarragona (El Nan Casteller) i Catarina Lente (Puxxle).

Places limitades. Cal reservar assistència a través del formulari adjunt.

Organitza: Patrocina:

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies